Lasillinen kirpeyttä

published on

Yllätys yllätys, olen käyttänyt seuraavassa jälkiruoassa sitruunaa. Olen tehnyt tätä jälkiruokaa kerran ennen. Tein tätä rapujuhlien jälkkäriksi ja voin sanoa, että toimi kuin junan vessa! Yllätyin itsekkin, kuinka raikas jälkiruoka oli, unohtamatta sitä positiivista asiaa, että se sai liikasyönnistä johtuvan "pöhötyksen" pois ekalla lusikallisella, haha! Mulle tuli heti mieleen samalla kun lusikoin tätä suuhuni, että jos ohjetta muokkaa vähän  ja tekisi tästä ehkä hiukan vielä kirpeämmän ja pienempiä annoksia, niin siitä tulisi hyvä suun raikastaja johonkin menuun. Mutta ajatuksia nyt tulee aina, joten täytyypi joskus testata ja sitten katsoa toimiiko idea vai ei.
Viikonlopuksi suuntaankin taas Loimaalle ja heti perjantaina aion käydä kurkkaamassa Hurrikaanin harjoitusottelussa tulevan kauden joukkuetta. Kaksi viikkoa enään koulua jäljellä, jonka jälkeen suuntaan kentälle harjoitteluun. Vähän jänskättää, mutta eiköhän se kuulu asiaan! Alapuolella taas samaan tapaan ohjetta ja kuvia!

"A little lemon juice makes everything taste better"


Ohje:
2-3 henkilölle
 
1 sitruunan kuori
n. 1 dl sitruunamehua
2dl kuohukermaa
1/2dl sokeria


Laita pieneen kattilaan kuohukerma ja sokeri. Laita hellalle ja sekoita 5minuutin ajan.
Kun kerma rupeaa kiehumaan, nosta kattila syrjään ja lisää sitruunan kuori ja sitruunamehu.
Kaada seos kuppeihin ja peitä kupit elmukelmulla. Nosta jääkaappin hyytymään 4 tunniksi tai pakastimeen 20minuutiksi, jos olet tyyppiä malttamaton!
 
RELATED POSTS

Lähetä kommentti

Kommentit

Popular Posts