Flowsta rinkeliin

published on

Heipparallaa! Eilen olin ensimmäistä kertaa Flowparkissa mun pikkusiskon kanssa. Aivan älyttömän hauska paikka ja aivan varmasti meen uudestaan. Päätettiin lähtee Turun flowparkkiin, sillä se sijaitsee lähimpänä. Yllätykseksi siellä oli menossa MM-kisan osakilpailut. MM-rata oli puistoon rakennettu mustarata eli kaikista vaikein ja fyysisesti haastavin. Mun pikkusisko oli heti innoissaan ja totesinkin, että tää on ihan sun juttus! 2euroa ylinmäärästä lipun hintaan ja eikun rataa testaamaan! Katseltiin siinä muutamat suoritukset ja päätettiin, että mennään nyt ensimmäiseksi kiertämään niitä helpompia ratoja tähän alkuun! Muutama rata takana ja sisko oli valmis yrittämään!
Rata koostui yhdeksästä erilaisesta pätkästä. Jos radan suoritti loppuun asti sai kassin, joka sisälsi tuotepalkintoja. Noh, 26minuuttia siinä meni, mutta rata selvitetty! Tsempattiin tarkkailijan kanssa alhaalta koko matka, ja sitä tsemppiä tarvittiinkin jo ensimmäisen osuuden jälkeen, joka oli kymmenen metrin korkeuteen nousu narua pitkin! Ylpeä saan olla, sillä Nelli oli päivän nopein radan suorittanut nainen.

Nelli oli aivan poikki radan jälkeen, eikä käsivoimaa oikein halunnut enää löytyä. Päätettiin, että mentäis siinä välissä sitten liukuradalle, elikkäs puusta puuhun liu'utaan vaijeria pitkin. Mä sain mennä eka ja näyttää mallia.. En ymmärrä mikä mun tekniikassa oli pielessä. Vasta viimeisellä vaijeri matkalla tajusin että ne jalat pidetään 90asteen kulmassa, että saan otettua niillä vastaan! Saipahan muut hyvät naurut, kun päästelin ärräpäitä kerta toisensa jälkeen, sillä vauhtini stoppasi aina puun kanssa törmäämiseen! Kaikista kommelluksista ja tän päivän lihassärystä huolimatta meen niin pian uudestaan, kun vaan mahdollista.Ja sitten tän päivän aamupala reseptiin. En yleensä tee tälläisiä aamupaloja, mutta tänään oli vapaapäivä ja ihana auringonpaiste heti aamusta, niin oli aivan pakko! Oon kerran tehny tätä samaa alkuruoaksi ja kyllä toimii myös siinä tilanteessa! Tää on nopeeta ja super helppoa ja makukin on enemmän kuin kohdillaan! Tällä kertaa paistettujen rinkeleiden väliin laitoin pestoa, tomaattia, mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua ja sango salaattia. Ei mennyt kauaa, kun nämä leivät olivat mahanpohjalla!

Eli ihan easy peasy, halkaise rinkelit kahtia, laita pannulle oliiviöljyä ja sitten rinkelit paistumaan. Kun rinkeleissä on hyvä väri, nosta ne lautaselle ja pinoa täytteet. Nauti !

RELATED POSTS

Lähetä kommentti

Kommentit

Popular Posts