Kuulettako työ

published on

Joo elikkäs Pohjois-Savosta tässä juur parhaimmillaan istun junassa matkalla kotiin päin ja päätin tehdä viikonlopusta tälläisen pika postauksen. Oltiin viettämässä tyttöjen kanssa tupareita Kuopiossa. Hyppäsin perjantaina junaan ja siinä sitä sit ihmeteltiin viiden tunnin ajan, että mitäs sit nyt sit tekis. Onneks mulla oli kaupasta hyvät ja runsaat eväät, jotka sit tottakai mussutin heti alku matkasta. Kohteeseen päästyäni siellä odotti kamujen lisäksi pöytä katettuna täynnä kaikkea hyvää. Oij nam, siitä sitten toiset ähkyt ja sit olikin hyvä lähtee masut pyöreinä katsomaan karri koiran keikkaa. Kiva ilta, vaikka me muut valitettiin vähän "napakkaa pohjoistuulta" kävellessämme yökerhoon ja sieltä pois.
Lauantaina nukuttiin pitkään ja aamupalan jälkeen lähdettiin kävelemään kaupungille, poikettiin me kahvillakin ja vetästiin "pikkuset" jälkkärit. Illan suunitelmat alko päivän mittaan selkeytymään. Ensiksi suunnattiin syömään. Paikan haku ja valitseminen oli lykätty mulle jo viimeviikolla. Löysin googlailtuani kivan ja varmasti kaikille sopivan rennon ruokapaikan, King's Crownin, jossa oli iha sika hyvät hampparit maalaisranskalaisineen ja dippeineen. Tän jälkeen äkkiä takas tukikohtaan, viinit ja juustot pöytään, lököpöksyt jalkaan ja putous päälle. Siinä se ilta sit meni lepposasti röhöttäen.
Nyt jo neljä tuntia junassa istuneena, lätkäsen vähistä vähäisemmät viikonloppu kuvat tiskiin ja rupean keräämään kimpsuni ja kampsuni ympäriltäni kassiin. Illalla tiedossa leipomista, siitä seuraavassa postauksessa lisää:)

King's Crown Surf&turf burger// Näillä eväillä jatkettiin lauantai iltaa, kelpuutan


RELATED POSTS

1 kommentti

Kommentit

Popular Posts