Mansen top3

published on

Hyvää lauantaita! Huomenna isänpäivä, joko on herkut hankittu? Meillä on suunnitelmissa kolmen aterian päivällinen/ illallinen. Mutta niistä sitten myöhemmin lisää, sillä tiedän että iskä lukee mun blogia, hehe. Sen verran voin kertoa, että tietty se makea puoli eli jälkkäri jäi mun kontille.
Mutta asiaan! Kirjoittelinkin alussa, että mun blogissa tullaa näkemään myös suosituksia hyvistä rafla paikoista ympäri Suomea ja maailmaa, missä lie sitten käynkään syömässä ja totean, että wau. Nyt mulla on aika kova kolmen kärki Tampereelta sushipaikoista ja mun on nyt pakko tulla hehkuttamaan parasta paikkaa mansesta ja siinä sivussa kahta muuta hyvää peesaajaa.  Turhia mutisematta lyön kuvat pöytään ykköspaikasta, jonka sushit kyllä löi meikän ihan ällikällä. Mähän siis oon surkutellut jo pitkään ettei Tampereen sushipaikat vedä vertoja Helsingin paikkoihin. Sushibar+Wine on aina ollut mulle se ykköspaikka, mutta nyt voin sanoa jes ja viedä kaverit Tampereella tänne syömään, Maka Sushi.


Tää paikka on aivan Tampereen keskustassa, Näsilinnankadulla. Henkilökunta on nuorekasta ja erittäin mukavaa.  Menu on erittäin monipuolinen ja  ruoka on alusta asti itse tehtyä. Meininki on rentoa ja makunautinto on taattu! Tilauksiin olen aina saanut misokeiton kylkiäisenä. Nämä misotkin ovat olleet kyllä herkullisia. Vieressä on yleensä tuoretta ruohosipulia ja muita mausteita, joita voi halutessaan lisätä keittoon. Suosittelen erittäin kovasta. Maka sushilla on hinta-laatusuhde kohdillaan!Ja sitten nää kaksi muuta! Maka Sushin rinnalla tulee Tampereen kauppahallissa sijaitseva Umami. Olen hakenut silloin kun kerkiän Umamista mukaan. Umami on auki rajoitetusti kauppahallin ja raaka-aineiden riittävyyden mukaan. Usein arkisin 11-16.00 ja lauantaisin 11-15.00. Sushien hakuun kannattaa varata hyvin aikaa, sillä aina kun olen hakenut Umamista sushilajitelman saan vähintään odottaa 30minuuttia. Paikka on erittäin suosittu ja pieni, joten asiakaspaikat ovat tiuhaan varattuja lounasaikaan. Täällä kokki päättää sushien täytteet sen mukaan mitä päivittäin tuoreimpana saa.
Ja kolmaspaikka on näistä kahdesta edeltävästä poiketen eniten ravintola-tyyppisin. Maruseki on siis japanilainen  ravintola, joka tarjoilee lounaalla perinteistä ja illalla modernia japanilaista ruokaa. Tunnelma on marusekissä hienostunut ja palvelu on kohteliasta. Ruoan saaminen oli yllättävän nopeaa, siihen nähden, että paikka oli ihan piukassa väkeä. Sushit sen sijaan olivat ehkä vähän mauttomia, mutta silti kyllä ihan hyviä. En tiedä johtuko tämä kiireestä vai oliko tämä oikea Marusekin laatu. Se, mitä seuraavaksi aijon kokeilla on Marusekin sunnuntain sushibuffet. Buffet on kuulemma omaa luokkaansa ja Marusekin nettisivun buffet kuvat puhuvat kyllä sen puolesta! Se on varmasti kokeilun arvoinen ja mietinkin tässä samalla, mikä sunnuntai suuntaan tänne. Marusekiin on hyvä muistaa tehdä pöytävaraus ja hinnasta vielä sen verran, että enemminkin tähän paikkaan menoa kannattaa suunnitella. Kahteen edeltävään voin kävellä vain sisään ja saada hyvää sopivaan hintaan.

Sellainen postaus tähän päivään, mitäs tykkäätte tän tyyppisestä? Mä rupean kohta huomisen jälkiruoan kimppuun, joten sanon heipat! Ja vielä sen verran, että kaikki yllä olevat kuvat ovat MakaSushista:)

RELATED POSTS

Lähetä kommentti

Kommentit

Popular Posts